Clingendael Run&Walk

Omdat je je hele leven fit wilt zijn

  
  
×

Waarschuwing

Het formulier #69 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Kennismaken

Aspirantleden mogen een maand gratis meetrainen ter kennismaking.

Lid worden

De contributie bedraagt €10 per maand. Daarnaast betaal je bij aanvang en vervolgens jaarlijks in januari voor het verplichte lidmaatschap van de Atletiekunie (in 2018 bedraagt het jaarlidmaatschap €16,95, dit tarief wordt jaarlijks geïndexeerd door de Atletiekunie). Het inschrijfgeld bedraagt €15, hiervoor krijg je een functioneel hardloopshirt.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Je krijgt een ontvangstbevstiging per email, tijdens een eerste training zul je in overleg met de trainers worden ingedeeld in een groep.

Vertrouwelijkheid persoonsgegevens

Zonder uw toestemming worden uw persoonsgegevens alleen aan derden verstrekt als dit noodzakelijk is voor aan het lidmaatschap gerelateerde zaken, tenzij het wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan derden. In de Privacyverklaring staat omschreven waarvoor deze gegevens worden gebruikt en hoe Clingendael Run&Walk hier mee omgaat.

Medische gegevens
Bij het aangaan van het lidmaatschap adviseren wij om bij gebruik van medicijnen of andere medische zaken die voor sportbeoefening relevant zijn, dit te bespreken met je trainer.
Let hier ook op wanneer je van groep c.q. trainer gaat veranderen.

 

Copyright © 2015 Clingendael Run&Walk

Alle rechten voorbehouden