Clingendael Run&Walk

Omdat je je hele leven fit wilt zijn

  
  

Op 8 maart 2020 vindt de 45e editie van de City-Pier-City loop plaats in Den Haag. Clingendael Run & Walk biedt aspirant lopers een unieke mogelijkheid zich hierop voor te bereiden.
EENMALIGE AANBIEDING. BESPAAR RUIM 45 EURO!

Voor slechts €25 kun je vanaf november deelnemen aan de CPC-clinics bij onze gezellige club om goed voorbereid aan de start te kunnen komen. Voor dit bedrag krijg je wel heel wat terug:

 


Wat Krijg je?
CPC Clinic aanbieding
Normale Prijs
Prijs clinic € 25  
Inschrijfgeld club € 0 € 15
Tijdelijk lidmaatschap club € 0  
Inschrijfgeld Atletiek Unie € 0 € 14,95
16 weken trainen in KLEINE groepen € 0 € 40
Clingendael Run & Walk hardloopshirt € 0  
  -------- --------
Total prijs: € 25 € 70,95

 

De trainingen zullen drie keer per week plaatsvinden en zijn toegankelijk voor beginners zowel als meer ervaren lopers. Wil je tijdens de CPC 5 km lopen of doe je liever aan de 10 km of zelfs de halve marathon mee? Geen probleem. We hebben trainers die je hier zorgvuldig op voorbereiden. Je krijgt adviezen over looptechniek, blessurepreventie, voeding en kleding. En natuuurlijk gaan we lopen!

 

Lopen bij de gezelligste loopclub van Den Haag tegen de laagste prijs!

Schrijf je NU in om er zeker van te zijn dat je in november mee kunt lopen (natuurlijk ben je voor die tijd ook van harte welkom)!

 

 

 

Starten met hardlopen

Je zou heel graag willen starten met hardlopen, maar je denkt te weinig conditie te hebben om te beginnen met de loopsport.

Bij Clingendael Run&Walk is er een startersgroep opgericht die mensen zoals jij deskundig begeleidt. Het doel is om na vier maanden in een rustig tempo 5 kilometer hard te kunen lopen. 

De opbouw van de training is zodanig dat iedereen op elk moment kan instromen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan schoeisel, kleding, veiligheid bij lopen in het donker en hygiëne na de training.

Lees meer...

Tip 1: Het is nooit te laat om te beginnen met hardlopen
Het maakt niet uit wat je leeftijd is: bewegen is goed voor je. Regelmatig bewegen heeft als voordeel dat je meer energie zult hebben , minder kans op hartkwalen, je slaapt beter en voelt je meer uitgerust, en je verliest gewicht. En hier houdt de lijst niet op, dus trek aan die hardloopschoenen en -kleren en ga ervoor.

Lees meer...

Als je graag sport en actief bezig bent, is het van belang dat je je regelmatig afvraagt of je met het oog op je gezondheid op een verantwoorde wijze bezig bent met sportieve activiteiten. Door een sportkeuring te doen krijg je meer helderheid over je gezondheidstoestand en je conditie.

 Je kunt een sportkeuring laten doen bij een Sport Medisch Adviescentrum (bijvoorbeeld het SMA op het Sweelinckplein in Den Haag). Aanvullende ziektekostenverzeke-ringen vergoeden deze keuringen vaak.

Op de website van sportzorg.nl kun je meer informatie vinden over o.a. sportkeuringen. Ook kun je er een vragenlijst vinden om te bepalen of je in een risicogroep valt voor hart- en vaatziektes.

Copyright © 2015 Clingendael Run&Walk

Alle rechten voorbehouden