Clingendael Run&Walk

Omdat je je hele leven fit wilt zijn

  
  

Starten met hardlopen

Je zou heel graag willen starten met hardlopen, maar je denkt te weinig conditie te hebben om te beginnen met de loopsport.

Bij Clingendael Run&Walk is er een startersgroep opgericht die mensen zoals jij deskundig begeleidt. Het doel is om na vier maanden in een rustig tempo 5 kilometer hard te kunen lopen. 

De opbouw van de training is zodanig dat iedereen op elk moment kan instromen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan schoeisel, kleding, veiligheid bij lopen in het donker en hygiëne na de training.

De omgeving van Clingendael Run&Walk leent zich perfect voor rustige gevarieerde trainingen. Binnen 5 minuten loop je in park Clingendael of in de duinen. Als je wilt meedoen met deze startersgroep, dan krijg je van ons een trainingsschema en begeleiding.

Onze ervaring is dat je na één maand training, bij minimaal 2 trainingen per week, al een mooie vooruitgang hebt geboekt. Je zult merken dat je na één maand al langere afstanden kunt lopen en dat het lopen al veel lichter gaat. Wij weten zeker, dat als je eenmaal hebt geproefd aan de loopsport, je niets meer anders wilt.

Copyright © 2015 Clingendael Run&Walk

Alle rechten voorbehouden