De gezelligste club in Den Haag

Onze missie

 

Clingendael Run&Walk  wilt de fysieke gezondheid van haar leden stimuleren. Wij zijn een actieve en gezellige club voor vrouwen en mannen van alle leeftijden en achtergrond. De club heeft een no-nonsense houding en een gezonde mening over een sportief leven: niet overdrijven, geniet van het buitenleven, stimuleer elkaar en neem verantwoordelijkheid voor je gezondheid. We geven aandacht aan elkaar.

Clingendael Run&Walk heeft twee secties: lopen op de weg (en natuurlijk de bossen, duinen, het strand, etc.) en wandelen/Nordic Walking. De meeste trainingen vinden plaats rondon het Clingendael-park of in de fantastische duinen rondom Meijendel. Na de training is er een mogelijk te douchen en natuurlijk koffie.

Onze club is lid van de Atletiek Unie. Dit betekent dat onze trainers regelmatig (vervolg-) opleidingen volgen. We zijn dan ook verzekerd bij ongelukken.

de Club

De club was opgericht in 1968, dus vierden we ons 50-jaars jubileum in 2018 met een groot strandfeest, veel activiteiten die tot diep in de nacht doorgingen.

We zullen echter niet nog eens 50-jaar hoeven te wachten om weer iets te vieren of te organiseren. Onze club heeft een actieve Activiteitencommissie die regelmatig events organiseert voor de leden, zoals samen eten, een bowling avond of iets anders leuks.

Bestuur

Voorzitter

Jeanine Buckens

Secretaris

Leo Oorschot

Penningmeester

Pauline Hagenbeek

IMG_2050

Activiteitencommissie

Ingrid van Buuren

Yvonne van Bochove

Anne Berkhout van ijsselstein

Website Management

Webmaster

Contact webmaster