Hardlopen

It's Time to Start

Hardlopers hebben de mogelijkheid om 3 keer per week te trainen: maandag avond, woensdag avond en zaterdag ochtend (zie ook “Locaties”), terwijl we stretching en krachttraining aanbieden op donderdag avond.

1
leden

Leden met verschillende achtergrond, fitness niveau en leeftijd

1
trainers

Gecertificeerde trainers en assistent trainers klaar om je te helpen en te ondersteunen

1
groepen

Verschillende groepen met verschillende objectieven en conditie

Unieke training stijl

Bij Clingendael Run&Walk hebben we onze eigen unieke trainingstijl ontwikkeld, waar lopers hun eigen programma kunnen samenstellen met de hulp van een gekwalificeerde trainer. Elke trainingssessie bestaat uit meerdere workshops uit welke je kunt kiezen. De workshops worden aangepast aan de verschillende niveaus en kwaliteiten van de lopers. Bovendien zullen de trainers nauwgezet de progressie evalueren, maar ook aandacht besteden aan eventuele problemen.

Bovendien hebben we workshops voor lopers die terug proberen te komen na een blessure of lopers die graag een rustige herstelloop inlassen na een inspannende week of loop-event. Deze workshop is ook uitermate geschikt voor beginnende lopers met geen of weinig ervaring.

Meten is weten

We meten regelmatig de progressie van de lopers, door bijvoorbeeld een test-loop in te lassen, een Cooper-test te doen of zelfs aan het begin van interval-sessies. Het doel van deze testen is verschillend: de loper krijgt een beter beeld van de voortgang die gemaakt is in de achterliggende periode, ben je nog steeds op schema om je doel te bereiken, moet er iets aangepast worden in je schema en wat? Het helpt de trainer om beter advies te geven.

Meerdere van onze lopers doen mee aan bekende loop-events, zoals de City-Pier-Cityloop waar we typisch in alle afstanden meedoen. Andere populaire evenementen zijn Marathon van Rotterdam, de Dam tot Damloop, de Royal Ten en de Zeven Heuvelenloop.

Krijg een maand gratis