Lidmaatschap

Lidmaatschap van Clingendael Run & Walk

Het lidmaatschap van Clingendael Run & Walk staat open voor iedereen die fit genoeg is om aan onze activiteiten deel te nemen. Leeftijd, geslacht of afkomst speelt daarbij geen enkele rol.

Het lidmaatschap van Clingendael kost €10 per maand en omdat je dan ook lid wordt van de Atletiek Unie, betaal je jaarlijks een bijdrage van €18,80. Aspirant-leden kunnen een maand gratis deelnemen aan de trainingen. Voor het deelnemen aan een clinic ter voorbereiding CPC of Royal Ten betaal je eenmalig het bedrag van de clinic. Daarna kun je alsnog besluiten om lid te worden.

Nieuwe leden wordt verzocht om onderstaand formulier in te vullen.

vul onderstaand formulier in

Nieuwe registratie
Geslacht:
Ik ben geinteresseerd in: *
Ben je geinteresseerd in stretching en krachttrainingen? *
Heb je recentelijk blessures gehad? *
Doe je aan andere sporten? *
Verklaring: *
Geef aan wanneer je voor het eerst aan een training deel zou willen nemen. Een lid kan aan alle trainingen deelnemen.
IBAN bank rekening: Ik machtig hierbij Clingendael Run&Walk, Den Haag, bank rekening ING IBAN INGB0000928382 om eenmalig het inschrijfgeld van EUR15, alsmede om de jaarcontributie van de AtletiekUnie (EUR17.45 in 2020; wordt jaarlijks geindexeerd) bij aanvang van mijn lidmaatschap en vervolgens tot wederopzegging telkens in Januari van ieder jaar; en, tot wederopzegging maandelijks een bedrag van EUR10 van mijn rekening te incasseren. De reden van betaling is: Contributie Clingendael Run&Walk. De eerste incassering zal plaatsvinden 1 maand na deelname aan de eerste training, vervolgens telkens aan het begin van elke kalendermaand. Na het versturen van je gegevens ontvang je een e-mail. Graag deze e-mail uitprinten en de machtiging ondertekenen. Het formulier graag meenemen en inleveren voor de eerste training. Zonder ingevuld en ondertekend formulier kun je helaas niet deelnemen aan de training.