Clingendael Run&Walk

Omdat je je hele leven fit wilt zijn

  
  

De hardlopers van Clingendael Run&Walk  zijn ingedeeld in 3 loopgroepen:

  • Een instroomgroep voor mensen die nog geen of weinig conditie hebben. 
  • Een loopgroep voor mensen die al een zekere basisconditie hebben opgebouwd, je moet dan redelijk makkelijk 5km kunnen hardlopen.
  • Een 10-kilometer loopgroep voor mensen die hun conditie verder hebben ontwikkeld.  In deze groep zitten ook enkele mensen die voor langere afstanden trainen. 

Er kan drie keer per week worden getraind op maandag, woensdag en zaterdag. Zie voor meer informatie Trainingen: waar en wanneer.

Alle hardlopers kunnen regelmatig een testloop doen om te kijken of ze nog in de juiste groep meetrainen. In het najaar houdt Clingendael Run&Walk een zgn. Kenneth Coopertest. Dit is een test om te kijken hoever je in 12 minuten kunt hardlopen. De afstand is een maat voor je conditie. 


Ook nemen de lopers regelmatig deel aan prestatielopen als de City-Pier-Cityloop, de Rotterdam Marathon, de Royal Tenloop, de Zeven Heuvelenloop en de Dam tot Damloop.


Aan het eind van elk jaar start er een speciale cursus voor lopers die de vijf, de tien kilometer of de halve marathon willen gaan lopen bij de jaarlijkse City-Pier-Cityloop.

 

 

Copyright © 2015 Clingendael Run&Walk

Alle rechten voorbehouden